></p>
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Ми на Facebook
Наше опитування
Оцініть мій сайт

Всього відповідей: 46
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Чат
200
Головна » 2015 » Жовтень » 7 » День вчителя
14:11
День вчителя

 

В народі кажуть,що письменник живе у своїх книжках,скульптор – у створених ним скульптурах,а педагог - у думках і справах своїх вихованців. Тому  більшість людей  із почуттям вдячності згадує рідний садок,школу,своїх духовних батьків-вихователів та вчителів. Вихованням і навчанням молодого покоління серйозно опікувалися в усі часи,розуміючи важливість цього питання. Від максимального розкриття особистісного,інтелектуального та творчого потенціалу дитини залежить реалізація становлення української нації в майбутньому й утвердження України,як високоосвіченої європейської держави.

На початку жовтня  у міському Палаці культури вшановували освітян. Зі сцени лунали щирі вітання від міського голови Степанова С.Ф. та народного депутата України Гіршфельда  А.М. Бажали міцного здоров’я та бадьорого настрою,щастя,добробуту й нових вагомих здобутків в ім’я Людини та Української держави. Вшановували на святі і персональні  перемоги . Декілька разів  піднімались на сцену для нагородження  педагоги і нашого дошкільного  закладу. Дипломом учасника другого(обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Вихователь року» в номінації «Досвідчений вихователь» була відзначена   Суслова  Любов Федорівна .Вона  увійшла  до десятки кращих педагогів Харківщини ,а  досвід пані Любові  ,що мав назву «Використання народознавства та етнопедагогіки  як основи національного виховання дошкільнят», став другим серед  майже тридцяти робіт .Вітаємо колегу та бажаємо наснаги,нових широких професійних та життєвих обріїв!

Володарями диплома  третього ступеня  ХХII  обласної  виставки- презентації  педагогічних  ідей та технологій  за роботу «Розвиток дитячої субкультури засобами українського народознавства» стали методист ЛДНЗ №7 «Золотий півник» Пінчук Віта Віталіївна та вихователь  Харченко Ірина Павлівна. Також Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації нагородив вихователя-методиста Пінчук Віту Віталіївну  почесною грамотою за сумлінну працю,плідну педагогічну діяльність,творчий підхід до реалізації завдань сучасної державної політики в освітянській галузі та з нагоди професійного свята –Дня дошкілля (нажаль, це свято в державі, з незрозумілих причин, не має такої вагомості,як День  вчителя.Прикро.)

В межах міської програми з покращання якості навчально- виховного процесу та зміцнення матеріально- технічного забезпечення, нашому садочку цього дня  був подарований  мультимедійний  проектор. Дякуємо всіх,хто долучився до цієї  приємної миті!

Шановні колеги! Нехай Ваша невтомна діяльність дає щедрі плоди! Хай Ваші вихованці радують Вас своїми досягненнями та успіхами,бо це – і Ваші успіхи!

Переглядів: 574 | Додав: Yuliya | Рейтинг: 3.5/4
Всього коментарів: 0
idth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Орфографія
Система Orphus
Корисні посилання
Управління освіти,та спорту Лозівської міської ради
Лозівська міська рада
Сайт вихователя ЛДНЗ № 7 Шарап Т.П.
Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації
Сайт вихователя ЛДНЗ № 7 Суслової Л.Ф.
МВС України Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Захист прав дитини
Національна дитяча гаряча лінія Національна гаряча лінія.
Календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Copyright MyCorp © 2024