></p>
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Ми на Facebook
Наше опитування
Оцініть мій сайт

Всього відповідей: 46
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Чат
200
Головна » 2014 » Грудень » 11 » Міське методичне об'єднання
23:09
Міське методичне об'єднання

З метою підвищення професійної компетентності 9 грудня на базі нашого закладу відбувся семінар – практикум для сестер медичних ДНЗ міста. Тема: "Проведення ранкової гімнастики в ДНЗ. Медичний контроль, вимоги до добору індивідуального підходу до дитини під час проведення ранкової гімнастики". Теоретично – практичний блок семінару був проведений у вигляді ділової гри. Його провели старша сестра медична садочка Н.А.Свистельник  та вихователь середньої групи Суслова Л.Ф.

Існує багато різновидів ранкової гімнастики, які корисні у будь – якому віці. Це може бути, як традиційний комплекс загальнорозвиваючих вправ, так і нетрадиційні вправи, а саме: дихальна гімнастика, звукова, художня, пальчикова, імунна та багато інших. У інтерактивному блоці семінару гостям була представлена мімогімнастика або «боді – флекс». Присутні, а це були самі жінки, із задоволенням виконували певний комплекс вправ. Під час другої частини інтерактивного блоку представники медичної служби створювали портрет здорової дитини.  Керівниками семінару – практикуму Ткаченко О.М. та Рошкою Н.М. було схвалено підготовку та проведення заходу та дана вища оцінка.

 

Але окрасою зібрання безумовно стали виступи дітей. Гості були запрошені до чарівного світу циркового мистецтва. Першими виступали кумедні клоуни. На зміну малятам другої молодшої групи вийшли, а точніше, вистрибнули на м’ячах діти середньої групи. Під музичний супровід вони виконали ритмічну гімнастику. Зачарував гостей горизонтальний пластичний балет у виконанні дітей групи № 9. І фіналом нетрадиційних вправ ранкової гімнастики, став виступ дітей старшої групи № 10 зі спортивним знаряддям. Органічне поєднання різноманітних атрибутів, одягу дітей, а головне, цікавих та корисних вправ, налаштовують дітей на позитивні емоції на цілий день. Всі комплекси вправ, що презентувались, були розроблені фізінструктором садочка Шарап Т.П.,  але без розуміння та підтримки батьків, напевно, не все було б так добре. Тому, висловлюємо подяку всім батькам, які відгукнулися, підтримали, допомогли під час підготовки до виступу.

Оскільки семінар  був присвячений темі здоров’я та ранкової гімнастики, ми не змогли не поспілкуватися з дітьми нашого закладу та поставили їм декілька запитань. Що із цього вийшло дивіться у наступному відео.

Переглядів: 583 | Додав: Yuliya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
idth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Орфографія
Система Orphus
Корисні посилання
Управління освіти,та спорту Лозівської міської ради
Лозівська міська рада
Сайт вихователя ЛДНЗ № 7 Шарап Т.П.
Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації
Сайт вихователя ЛДНЗ № 7 Суслової Л.Ф.
МВС України Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Захист прав дитини
Національна дитяча гаряча лінія Національна гаряча лінія.
Календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Copyright MyCorp © 2024